It-hjælp og kurser

Vil du lære at bruge din pc? Vil du i gang med at bruge Netbank og NemId?

Du kan få vejledning og hjælp til din pc, og du kan melde dig til et  kursus, hvis du vil blive bedre til at benytte de muligheder pc, internet og teknologi tilbyder.
 
Du kan også hjælp af Senior PC Support, der er en telefon ”hotline”, hvor frivillige sidder klar til at besvare spørgsmål om pc og internet. Supporterne har tid og tålmodighed og har selv været nybegyndere. Derfor ved de, hvor skoen trykker.

Senior PC Support: Ring på nummer 70 10 10 06 – alle hverdage fra kl. 10 - 15
 
Når du ringer, får du en supporter i røret med god tid til at give dig råd og vejledning. Hjælpen er gratis. Du betaler kun telefonsamtalen. Det er bedst at have din pc tændt når du ringer.
​​​
 

 Om adgangskoder og IT-cafeen...

 

​Når du kommer i IT-cafeen og ønsker hjælp til din bærbare PC, din tablet/iPad, iPhone/SmartPhone så er det vigtigt at du har alle dine koder med dig. Det hedder også dine 'credentials'.

Adgangskoder består almindeligvis af 2 elementer, et adgangsord/brugernavn og en kode. Begge dele kan også være kode. Det er noget forskelligt.

Din ePost/eMail har ALTID en adgangskode. Kan ikke eksistere uden. Den bliver normalt tastet ind ved oprettelsen og siden glemt af alt og alle. Find den, og kan du ikke det, kan din email ikke bringes til også at vises andre steder end der hvor den er nu. Du har også kode til din PC og din Microsoft Konto. Husk alle koderne, skriv dem ned og tag dem med i cafeen. Brug ikke det samme kodeord. Det kan gættes/stjæles og misbruges.

Dine muligheder for it-hjælp og kurser

Artikler om it-hjælp og kurser

Indhold fra ældresagen.dk

 
 

 Få teksten læst op

 

Hvis du synes, at det er vanskeligt at læse teksten på skærmen, kan du få teksten læst højt. Installer programmet "adgang for alle" på din pc. Marker den tekst, du vil have læst højt – og så er du i gang.

Hent "Adgang for alle"