Velkommen til lokalafdelingen Høje Taastrup

Indgange til hjemmesidens indhold findes øverst i den sorte bjælke.
Du kan også bruge genvejene nederst til højre her på forsiden.
 

 Aktuelt

 

 

​Se billeder fra turen Skagen og Læsø her.
NYHED-FORESPØRGSEL
Er der interesse for et franskhold for lidt øvede?
Vores hold for viderekomme kan måske forekomme dig at være for meget at binde an med, men er der mon behov for et hold for lidt mindre erfarne?
 
Hvis du overvejer dette, så ring eller mail til kontaktperson.
Kirsten Schaumburg
tlf.:20278130 mail: kirstenloua@gmail.com  for nærmere oplysninger
Vi var 24 medlemmer der torsdg d. 18.6 var på en dejlig skovtur til Sophienholm. Vi sejlede med bådfarten fra Lyngby til Sophienholm. Inden frokosten gik vi lidt rundt i den skønne park. inden vi gik indenfor i den dejlige cafe og spiste pariserbøf. Derefter til fods hen til traktørstedet, hvor vi fik kaffe med hjemmebagt dejlig kage ( bagt af Kirsten J. tusinde tak, det må du gerne gøre en anden gang.) Vi var heldige med vejret, det var tørvejr hver gang vi var udenfor og regn, når vi var inde. Perfekt. Se billeder her
Ældre Sagen har været på en meget vellykket 4 dages tur til Harzen. Vi tog fra Taastrup tidlig morgen og var i Harzen sidst på dagen. Vi boede på et godt hotel. Vi har haft nogle dejlige heldagsture, hvor vi bl.a. besøgte Quidlingburg og Goslar Kørte med HSB rygende lokomotiv op til Drei-Annen-Hohe. Dejlig tur med en meget smuk udsigt. Sidste dag kørte vi til Rothenhausen hvor vi sejlede en tur i "Nordens Venedig" hyggelig tur. Vi spiste frokost ombord. Derefter gik turen hjem til Taastrup. Se billeder her.
Fotoklubben havde en fin tur til Rødvig. Se billeder her.
NYHED: Kom til rejse informationsmøde fredag d. 28. august kl. 13-15 i Kulturcentret, Poppel Alle og hør om Berlin juleturen til december 2015 og om  rejserne i 2016.
Ældre Sagen byder på en lille forfriskning - vi håber, at se rigtig mange.
Seniorkoret holder sommerferie.
Vi mødes igen torsdag den 3. september kl. 12.45 i Medborgerhusets store sal.
Interesserede er velkomne til at besøge os og evt. blive skrevet på venteliste.
Vi ønsker koret og korets venner en god sommer. Hilsen bestyrelsen.

Se beretning, billeder, referat og regnskab fra årsmødet 2015 her.

vav.jpg
Den nye udgave af Værd at vide er nu klar i en elektronisk udgave, hvor man gratis kan søge og få information om en masse.​
 
Klik på billedet til venstre for at søge i bogen.
Senere vil bogen kunne købes på kontoret.

 

 
 

 Blade

 
 

 Advarsler

 
Modtager du mails med gode tilbud fra afsendere, du ikke havde ventet de gode tilbud fra. Klik her.
 
Modtager du opringninger fra folk, som vil hjælpe dig med at løse problemer på din computer, så skal du bare lægge røret på, med mindre, det er nogen, du selv har kontaktet.
Der har i et stykke tid været en del opkald fra svindlere, der har udgivet sig for at være repræsentanter fra Microsoft.
Disse folk har haft held med at franarre en del mennesker penge, ved at foregive, at deres computer var inficeret, og de skulle betale for en rensning, eller tilsvarende.
 
 
Lad dig aldrig overtale til at give oplysningerne, og er skaden sket, skal du omgående kontakte din bank, for om muligt, at få skaden begrænset.
 

 Rejsekortet

 

Vil du have hjælp til at få et rejsekort​, så mød op i en af computerstuerne eller it-cafeen.

Du skal medbringe dit NemID, din e-mail adresse og eventuelt dit dankort, hvis du ønsker automatisk optankning på kortet.

Vi hjælper med et billede.

Rejsekortet er gratis i anskaffelse.

rejsekort med billede.jpg
 

 Artikler

 

Aktuelt i lokalafdelingen