Støtte og vejledning

Du har mange muligheder for at få støtte i dit område. Ældre Sagens lokale frivillige er klar til at yde omsorg og rådgivning til dig, der har brug for medmenneskelig kontakt og støtte.

Mange mennesker oplever med alderen, at venner og familie falder fra og at helbred og mobilitet ikke er, hvad det har været. Derfor kan der opstå behov for at få nye venner, at deltage i aktiviteter, at få social støtte eller praktisk hjælp.
 
Ældre Sagens frivillige har fokus på den kendsgerning, at alle mennesker har behov for en god og menneskelig kontakt. Derfor giver vi gerne en håndsrækning til mennesker, som ønsker kontakt til en enkelt frivillig, eller til mennesker, som ønsker en hjælpende hånd til selv at komme ud og være sammen med andre.
 
Vi tilbyder aktiviteter, social støtte, praktisk hjælp og medmenneskelig kontakt. Se om der er en aktivitet, du kan have gavn af - og henvend dig til kontaktpersonen for at høre mere.
 
 
 

 Få rådgivning

 

Ældre Sagens Rådgivning rådgiver godt 20.000 mennesker om året. Her sidder jurister og socialrådgivere med årelang erfaring.

Ring til rådgivningen

 

 Videoer om frivilligt arbejde

 

Videoer der beskriver det frivillige arbejde, der udføres rundt omkring i Danmark. Og forskellige livssituationer, der følger med det, at blive ældre.

Se Ældre Sagens videoer