Pause

Arrangementer

  • Der er ingen arrangementer at vise.

 
Nordknap200.jpg Midtknap200.jpg Sydknap200.jpg

I Aarhus har vi 3 aktivitetscentre. Man kan frit vælge mellem alle tilbud uanset hvor man bor. Klik på det center du vil se nærmere på.
​​​​​​​​
 

  Velkommen til forårssæsonen 2018 i Aarhus

 


Vi glæder os til at præsentere forårets program med foredrag, kurser og nye aktiviteter.

2018 er det år, hvor Aarhus er udnævnt til at være Europæisk Frivillighovedstad. En titel, vi kan være stolte af i Aarhus. Den er ikke tildelt uden grund. Der sker allerede rigtig meget på frivilligområdet i byen, og der vil komme til at ske endnu mere i løbet af året.

En af de største og mest positive udfordringer bliver, hvordan alle de mange frivillige fra Kulturhovedstadsåret kan fortsætte i frivilligjobs, der måske er anderledes end dem, de varetog i 2017.

Søndag den 21. januar finder åbningshøjtideligheden sted.
Vi vil informere om det på vores hjemmeside og i de nyhedsbreve, vi lokalt får mulighed for at udsende pr. mail til Ældre Sagens medlemmer, der på forhånd har givet deres accept af at få tilsendt et nyhedsbrev.

I det tidlige efterår, den 22. og 23. september afholdes et Folkemøde for frivilligheden. Her er vi i Ældre Sagen allerede i fuld gang med at planlægge vores deltagelse.

Vi deltager i det nye år i et EU-projekt, TECHSenior, i samarbejde med SOSU-skolen og Aarhus Kommune, som drejer sig om, hvordan man kan brede ny teknologi ud til ældre, så det bidrager til, at de kan bevare deres selvstændighed og selvbestemmelse over eget liv så meget som muligt og så længe som muligt.

En stor tak til alle jer, som bakker op om vores arrangementer og en stor tak til alle de mange frivillige. Vi glæder os til et godt og aktivt forår 2018 i jeres selskab.

De bedste hilsner
Tove Jørvang, formand

 

Tove Side 5 300.jpg


     


 

 Tilmelding til Aarhus Midt

 
Grønklikher300.jpg

Forårsprogram 2018
 Klik på billedet for at bladre i programmet.

Forside hjemmeside.jpg
 

 Her bor vi i Aarhus

 

Aarhus Midt
Vester Allé 8
8000 Århus C
Telefon 86 13 09 26
midt@aeldresagen-aarhus.dk

Aarhus Nord
Tulipanvej 28A
8240 Risskov
Telefon 86 22 64 01
nord@aeldresagen-aarhus.dk

Aarhus Syd
Viby Centret
Viby Ringvej 2B, 1. sal
8260 Viby J
Telefon 86 11 00 37
syd@aeldresagen-aarhus.dk