Frivillighovedstad

 
Skærmbillede 2018-01-10 kl. 17.36.31.png 
 
 

​VIGTIG INFORMATION OM TILMELDING OG BETALING I AARHUS MIDT
Tilmelding og betaling for vores aktiviteter starter straks, når programmet er udkommet.
Tilmelding kan kun ske mod kontant betaling. Dankort modtages og MobilePay modtages.
Tilmelding og betaling kan som hidtil ske ved fremmøde på kontoret.
Det er ikke muligt at betale pr. NetBank.
Står man på venteliste, vil man blive kontaktet inden kursusstart i det omfang, der er ledige pladser. Herefter slettes ventelisten.
Tilmelding og betaling kan også ske hjemmefra, med Dankort på vores hjemmeside www.aeldresagen.dk/aarhus 

Før.JPG

I tilfælde af framelding senest dagen før kursusstart inden kl. 15.30 på 86 13 09 26 og tilbagebetaling for allerede betalt kursus, foredrag m.m., fratrækkes 50 kr. i ekspeditionsgebyr.
Beløbet udbetales ikke kontant, men overføres til din bankkonto.​
Efter.JPG
Ved framelding efter kursusstart tilbagebetales indbetalt gebyr med fradrag af 50 kr. som hovedregel kun, hvis pladsen kan overtages af en anden.
Beløbet udbetales ikke kontant, men overføres til din bankkonto.
 
 
Frameldingsregler i forbindelse med ture og rejser:
Efter tilmeldingsfristen vil der kun kunne ske tilbagebetaling af deltagerbetaling minus 50 kr. i ekspeditionsgebyr, hvis pladsen kan overtages af en anden. 
​Ved aktiviteter under aftenskoleloven er der anført 2 priser. For at være berettiget til den lave pris skal man oplyse og dokumentere, at man bor i Aarhus og er pensionist, efterlønner, arbejdsløs, handicappet eller over 60 år uden erhvervsindkomst. Til disse aktiviteter er der offentlig adgang.
Til de øvrige aktiviteter kræves der medlemskab af Ældre Sagen.

​​​
 
 

 Flextur med midttrafik i aarhus kommune

 
Flextur315.jpg

Er der for langt til bussen, eller kommer
den for sjældent?
Hvis du ikke kan komme med i en kørselordning, så er Flextur måske en løsning. Du må ikke være godkendt til Telebus i Midttrafik.

Det er dyrere end almindelig bybus, men
billigere end taxi. Indenfor det gule område samt fra det gule område til et af de 6 Flextur-stoppesteder er prisen 4 kr./km (minimum 30 kr. pr. tur). Inden for det grå område er prisen 14 kr./km fra adresse til adresse (minimum 100 kr. pr. tur). Ledsagere får 50% rabat.
Fra Højbjerg til Vester Allé er prisen ca. 100 kr. Fra Lystrup til stoppestedet i Park Allé er prisen ca. 40 kr.

For at bruge Flextur kan man først oprette sig som kunde. Derefter bestiller
man rejsen senest 1 time før, på www.midttrafik.dk/flextur.
Man kan også blot uden oprettelse ringe på telefon 87 40 83 00 (tast 2) i tiden 7-20. Man får så oplyst et afhentningstidspunkt og en pris. Der er særlige regler for kørsel om aftenen og tidlig morgen.

Man betaler den oplyste pris ved turens start med aftalte penge. Eller ved online bestilling med Dankort på forhånd på hjemmesiden.
På den særlige hjemmeside www.midttrafik.dk/flextur kan man på en PC betjene sig selv. Desuden er der en særlig app til både iPhone/iPad og til Android telefoner/tablets.

Hent den særlige folder om Flextur i Aarhus Kommune på Ældre Sagens kontor i Vester Allé. Vi giver også vejledning til at komme i gang med Flexkørselen.