Støtte og vejledning

Du har mange muligheder for at få støtte i dit område. Ældre Sagens lokale frivillige er klar til at yde omsorg og rådgivning til dig, der har brug for medmenneskelig kontakt og støtte.

Mange mennesker oplever med alderen, at venner og familie falder fra og at helbred og mobilitet ikke er, hvad det har været. Derfor kan der opstå behov for at få nye venner, at deltage i aktiviteter, at få social støtte eller praktisk hjælp.
 
Ældre Sagens frivillige har fokus på den kendsgerning, at alle mennesker har behov for en god og menneskelig kontakt. Derfor giver vi gerne en håndsrækning til mennesker, som ønsker kontakt til en enkelt frivillig, eller til mennesker, som ønsker en hjælpende hånd til selv at komme ud og være sammen med andre.
 
Vi tilbyder aktiviteter, social støtte, praktisk hjælp og medmenneskelig kontakt. Se om der er en aktivitet, du kan have gavn af - og henvend dig til kontaktpersonen for at høre mere.

Dine muligheder for støtte og vejledning

 • Bisidder
  Bisidder

  Du kan få en bisidder med til vigtige samtaler. Bisidder er en hjælp ved fremmøde hos en sagsbehandler, læge, i banken, ved advokaten, ved ejendomsmægleren m.fl. Kontakt: Margrethe Grønhøj, 86 44 22 41, Annette Nielsen, 86 40 70 74, John Henriksen, 23 20 87 53 Anni Hansen, 27 33 73 79, annihansen@webspeed.dk
 • Boligvejledning
  Boligvejledning

  Råd og vejledning ved køb og salg af fast ejendom.
 • Randers Lydavis
  Randers Lydavis

  Link til Randers Lydavis: http://www.lydavisen-randers.dk ​
 • Økonomisk vejledning
  Økonomisk vejledning

  Råd og vejledning om økonomi og skatteforhold v/Karen Laursen på vort kontor, Odinsgade 14A, den 1. mandag i hver måned kl. 15-17.
 • Demenscafe
  Demenscafe

  Aktiviteter til glæde for demensramte og pårørende.
 • Besøgsven
  Besøgsven

  Besøgsvennen har tid og lyst til at tale med dig.
 • Praktisk hjælp
  Praktisk hjælp

  Praktisk hjælp til hjemmeboende ældre.
 • Tryghedsopkald
  Tryghedsopkald

  Et opkald om morgenen gør dig tryg
 • Havndalområdet
  Havndalområdet

  Få hjælp til at overskue dine muligheder.
 • Randers-Nørhald-Langå
  Randers-Nørhald-Langå

  Formand:Thea Dalsgaard, 24 25 98 92, træffes på kontoret mandage kl. 15-17. 1. næstformand: Annette Johanne Nielsen, 86 40 70 74. 2. næstformand: Frida Pedersen, 61 65 61 93.
 
 
 

 Få rådgivning

 

Ældre Sagens Rådgivning rådgiver godt 20.000 mennesker om året. Her sidder jurister og socialrådgivere med årelang erfaring.

Ring til rådgivningen

 

 Videoer om frivilligt arbejde

 

Videoer der beskriver det frivillige arbejde, der udføres rundt omkring i Danmark. Og forskellige livssituationer, der følger med det, at blive ældre.

Se Ældre Sagens videoer