IT kurser vinter/forår 2018

 

Brochuren om vore IT kurser, IT workshops og en enkelt IT temaeftermiddag kan ses ved at klikke her.

(I browserne Internet Explorer og Edge vil du derefter muligvis skulle klikke på 'ÅBN' på bjælken, der dukker op nederst på skærmen)

 

 IT-Hjælp

 
02IT support.jpg
Driller dit IT udstyr, vil vi gerne prøve om vi kan hjælpe. Så du kommer bare med dit udstyr (computer, tablet, telefon) og dine IT udfordringer. Hjælpen er gratis, og det er kaffen også. Der findes ingen dumme spørgsmål.
Du kan møde os i Foreningshuset, Vejlebrovej 45B, lokale M1 alle mandage fra kl. 09:30 til 11:30, første gang den 8. januar 2018. 
Husk strømforsyning og nødvendige brugernavne og koder.
Vi holder lukket hele juli og december og på eventuelle fri- og helligdage.
Der kan være dage, hvor en bestemt ekspertise ikke er til stede, således du må vente med at få løst problemet til senere. Og det er selvfølgelig ikke alt, vi kan klare, men vi vil gøre vort bedste.
 

 Hjælp hvis computeren strejker

 
Der er mulighed for gratis at få teknisk hjælp, hvis computeren ’strejker’, mandage om aftenen 18:30 – 21:30. Adressen er: Vejlebrovej 45B – lokalet til venstre lige efter indgangsslusen. (Undtagen i skolernes sommerferie (der ligger i juni, juli og august) samt i skole fri- og helligdage fra skolekalenderen).
 

 IT hjælp - Cafe Åkanden

 
Ældre Sagen Ishøj yder IT-hjælp efter nærmere aftale mandage 11.30 -13.30. Hjælpen ydes til de personer, der ikke har mulighed for at komme til IT-Caféen i Foreningshuset.
 
Hjælpen rekvireres ved at sende en mail til: it-cafe@aes-ishoj.dk. I mailen skal beskrives:
 
·         Personens navn, adresse, e-mail og telefonnummer
·         Hvilken type udstyr det handler om, f.eks. Pc, tablet/iPad eller Smartphone
·         Hvad det er for problemer brugeren har/oplever. Eksempel: opsætning/læsning af mail, opdateringer af programmer, osv.
 

 Få teksten læst op

 

Hvis du synes, at det er vanskeligt at læse teksten på skærmen, kan du få teksten læst højt. Installer programmet "adgang for alle" på din pc. Marker den tekst, du vil have læst højt – og så er du i gang.

Hent "Adgang for alle"

 
KONTAKT
Kontaktperson billede
It og teknologi
Alfred Fastrup
Telefon: 43540530
Mobil: 40100401
Kontaktperson billede
It cafe
Preben Hansen
Mobil: 23241011