Hvorfor skal du tilmelde dig til vores arrangementer

Nogen gange (heldigvis kun ganske få) er vi i den situation at vi på grund af manglende tilmeldinger må aflyse et planlagt arrangement.

 

Det er nødvendigt for os på forhånd at kende antallet af deltagere, da dette både kan betyde aflysning, eller kan betyde at vi er nødt til at flytte arrangementet til et større eller mindre lokale.

Når det sker kontakter vi naturligvis de som er tilmeldt og giver besked om aflysningen eller flytningen af lokalet, men det betyder at de som ikke er tilmeldt men bare vælger at møde op, kan risikere at komme til et aflyst arrangement eller til et tomt lokale – hvis arrangementet er flyttet.

Eksempelvis havde vi i maj måned planlagt et, synes vi selv, spændende arrangement om elcykling og sikkerhed, som vi desværre måtte aflyste på grund af for få tilmeldinger, men på dagen viser der sig at 10 personer som IKKE var tilmeldt møder op.

Havde vi kendt til disse 10 ville arrangementet være blevet gennemført, alt i alt smadder ærgerligt, både for de få tilmeldte og for de som mødte forgæves op.

Vi skal derfor bede om at du, hvis du ønsker at deltage i et af vores mange og spændende arrangementer, altid tilmelder dig.

Det nemmeste er hvis du sender en e-mail til vores kontor på adressen aes@outlook.dk eller lægger en besked på kontorets telefonsvarer på telefon 3034 3824, husk altid at oplyse navn og telefonnummer og hvis du har en e-mail adresse så også gerne den.​

Sender du en mail, så skriv venligst i emnelinjen hvilket arrangement vi taler om.